Αρχική > Διαφάνεια

Διαφάνεια

  • Μετά από αίτημά μας, ο Επίσκοπος Μαδαγασκάρης Ιγνάτιος έθεσε στη διάθεσή μας μπλοκ για έκδοση νομίμων αποδείξεων, οι οποίες φέρουν τη σφραγίδα της επισκοπής Μαδαγασκάρης. Για κάθε χρηματική δωρεά, για κάθε αγορά σε δωροέκθεση (bazaar), για κάθε συνδρομητική σου βοήθεια κόβουμε νόμιμη απόδειξη.
  • Για όποιον επιθυμεί, θα υπάρχει η δυνατότητα συνοδείας της βοήθειας στη Μαδαγασκάρη έως τον τελικό παραλήπτη. Θα βοηθήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων και ο πατέρας Ιγνάτιος θα αναλάβει να σας φιλοξενήσει στις λιτές εγκαταστάσεις της Επισκοπής Μαδαγασκάρης. Με δεδομένο το πνεύμα του εθελοντισμού, τα εισιτήρια θα καλύπτονται με δαπάνες του ίδιου του ταξιδεύοντος, αλλά και τα έξοδα διαμονής αν προτιμήσετε ξενοδοχείο.
  • Αναλυτική παρουσίαση όλων των ποσών που συγκεντρώνονται, σε αντιστοιχία των αριθμημένων αποδείξεων που κόβονται, αναρτώνται περιοδικά στην ιστοσελίδα μας. Διαφυλάσσεται η ανωνυμία των δωρητών με τα αρχικά τους γράμματα, ωστόσο για όποιον δωρητή επιθυμεί, θα υπάρχει ονομαστική δημοσίευση δίπλα στο ποσό.
  •  Το μόνο που δεν φαίνεται στη λίστα δωρητών είναι ...λογότυπα εταιρικών χορηγών, διότι απλά δεν υπάρχουν – και δεν θα υπάρξουν. Το πνεύμα δράσης μας εστιάζει σε βοήθεια από ανθρώπους με βαπτιστικό όνομα και ψυχή.
  • Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για την αποτελεσματικότητα της προσπάθειάς μας. Υπάρχει η Χάρη του Θεού, και ένας απλός πρακτικός κανόνας: Και το τελευταίο δίλεπτο φθάνει απερίσπαστα στον τελικό προορισμό του. Χωρίς μεσολαβητές, καλοθελητές, «πάγια έξοδα».
    • Δεν υπάρχουν ενοίκια να πληρωθούν από τα ποσά που συλλέγονται. Δεν υπάρχουν «διοικητικά έξοδα». Δεν υπάρχουν μισθωμένοι υπάλληλοι. Δεν υπάρχει κόστος ...διαφήμισης, αφού κάθε λιθαράκι στα θεμέλια της επικοινωνίας μας γίνεται εθελοντικά από εμάς, πέρα και πρόσθετα από τις χρηματικές συνεισφορές για τις οποίες κόβεται η κάθε απόδειξη.
    • Τα συλλεγέντα χρήματα κατατίθενται αυτούσια και διαχειρίζονται απευθείας από τον Ορθόδοξο Ιεραπόστολο Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιο Σεννή.

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC