Αρχική > Ποιοί Είμαστε

Ποιοί Είμαστε

Εθελοντές «Ορθόδοξοι Ιεραπόστολοι»: Εσύ, εγώ, όλοι μας.

  • Μία σύναξη από απλούς Ορθοδόξους, απλούς βιοπαλαιστές, που ασπασθήκαμε την ανάγκη να συνεργασθούμε εθελοντικά για ένα μεγαλύτερο καλό. Δεν περιμένουμε από κανένα κράτος, κανένα κόμμα και καμία μεγάλη οργάνωση τρίτων να μας δείξει το σωστό. Κάνουμε αυτό που πιστεύουμε, ό,τι δηλαδή εντέλει ο Χριστός στον καθένα μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η προσπάθεια θα αποδώσει καλό, γιατί τη χτίζουμε πάνω στο θεμέλιο που λέγεται Χριστός.
  • Με την υπογραφή «Ορθόδοξοι Ιεραπόστολοι» της Ενοριακής Νεανικής Εστίας Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών ιδρύσαμε ένα άτυπο κλιμάκιο συνδρομής του ιεραποστολικού έργου της Ιεράς Επισκοπής Μαδαγασκάρης (Ορθοδόξου Πατριαρχείου Αλεξανδρείας), προσπαθώντας να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στο συγκινητικό αγώνα που δίνει σχεδόν μόνος του ο αγιορείτης πατέρας Ιγνάτιος Σεννής, Επίσκοπος Μαδαγασκάρης και αδελφός της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους.
  • Ό,τι κάνουμε έχει την ευλογία του πατρός Ιγνατίου. Καθοδήγηση και πολύτιμη αρωγή στο έργο μας παίρνουμε από τον πνευματικό μας και Πρόεδρο της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Θεμιστοκλή Χριστοδούλου.
  • Ως Ενοριακή Νεανική Εστία εκκινούμε τη συνεργασία μας με έναν ευρύτερο και επίσημο ιεραποστολικό φορέα, το νεοπαγές Ορθόδοξο Ιεραποστολικό Σωματείο «Παναγία η Κοσμοσώτειρα». Επομένως όλη η συνδρομή μας στο έργο του Θεού για τους ανθρώπους της Μαδαγασκάρης, διοχετεύεται στις δράσεις του πατρός Ιγνατίου μέσα από το εν λόγω ιεραποστολικό σωματείο.
  • Ό,τι κάνουμε και ό,τι σου ζητούμε στις επόμενες σελίδες, έχει όχι μόνο την πλήρη νομιμότητα, αλλά και την πλήρη διαφάνεια, όπως θα τη θέλαμε και θα την αξιώναμε ως σκεπτόμενοι άνθρωποι από όποιον θα μας τη ζητούσε. Απλά, όποιος θέλει θα συνοδέψει την ιεραποστολή ασταμάτητα μέχρι τον τελικό της προορισμό, τα παιδάκια και τις άπορες οικογένειες στα χωριά της Μαδαγασκάρης. Χαρά μας θα είναι, μα και βοήθεια στο φτωχό κόσμο της!

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC