Αρχική > News > Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχολήσεως ΑΜΕΑ "Νικόδημος Γραικός" - Εγκύκλιο Σημείωμα υπ' αριθμ. 98 της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Δημιουργικής Απασχολήσεως ΑΜΕΑ "Νικόδημος Γραικός" - Εγκύκλιο Σημείωμα υπ' αριθμ. 98 της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Με μέριμνα του Μακαριωτάτου Ποιμενάρχου ημών, Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερονύμου Β΄, ξεκίνησε τη λειτουργία του το Κέντρον Δημιουργικής Απασχολήσεως ΑμεΑ "ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΓΡΑΙΚΟΣ", το οποίο βρίσκεται στην οδό Ράμφου 11 (πλησίον του Σταθμού του Η.Σ.Α.Π. "ΑΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ") και απευθύνεται σε παιδιά, νέους και ενήλικες με αναπηρία.

Η λειτουργία του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης έχει ενταχθεί ως φορέας στο πρόγραμμα «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της Ε.Ε.Τ.Α.Α . Φορέας για τη σύσταση και την λειτουργία του Κέντρου είναι το «ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN «ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ», ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ» με διακριτικό τίτλο «ΚΔΑΠ - ΑΜΕΑ «ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΓΡΑΙΚΟΣ».

Αναλυτικές πληροφορίες παρέχονται στο συνημμένο στο Εγκύκλιο Σημείωμα υπ' αριθμ. 98 Ενημερωτικό Φυλλάδιο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Συνημμένο: 

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC