Αρχική > News > Ανακοίνωση Θεοφιλέστατου Επισκόπου Μαδαγασκάρης κ.Ιγνατίου

Ανακοίνωση Θεοφιλέστατου Επισκόπου Μαδαγασκάρης κ.Ιγνατίου

Ανταναναρίβο,
15 Μαρτίου 2010
«και την χαράν υμών, ουδείς αίρει αφ’υμών» (Ιωανν.16,22) Αγαπητοί αδελφοί,

Νομίζαμε ότι ήταν μόνο η Μαδαγασκάρη που έπασχε. Φτώχια, δυστυχία, ανεργία, αρρώστιες, ασιτία, απουσία στέγης, απόλυτη έλλειψη των πάντων.
Κατά την τελευταία επίσκεψή μας διαπιστώνουμε ότι και στην πατρίδα μας η καθημερινότητα δυσκολεύει ημέρα με την ημέρα. Πολλοί άνεργοι, τα οικονομικά προβλήματα, απαισιοδοξία και κατήφεια διάχυτα παντού, στον εργασιακό μας χώρο, στους φίλους και στις οικογένειές μας.
Σ’ αυτό το αρνητικό περιβάλλον προετοιμάζεται το 8ο κατά σειρά εμπορευματοκιβώτιο(container) για τη Μαδαγασκάρη.
Γνωρίζουμε και έχουμε πάμπολλες φορές γευθεί την πλούσια αγάπη σας. Οφείλουμε σε εσάς θερμές ευχαριστίες. Εάν οι επιστολή μας αυτήν την φορά σας βρει σε δυσχέρεια, μην λυπηθείτε. Συντροφεύστε τις προσπάθειές μας με την προσευχή και την αγάπη σας κι αυτό είναι αρκετό.
Ο κατάλογος αυτή τη φορά καταρτίστηκε με μεγάλη προσοχή. Έγιναν περικοπές ειδών, αναζητήθηκαν τα πιο οικονομικά εργαστήρια και τέλος επιλέχθηκαν τα πιο λιτά και οικονομικά είδη.
Δεν θέσαμε τυχαία το συγκεκριμένο αγιογραφικό στο ξεκίνημα της επικοινωνίας μας.
Η χαρά η δική Του ας βασιλεύσει στις καρδιές μας. Πέρα από υλικά και ανθρώπινα πράγματα και καταστάσεις, η χαρά η δική Του είναι πνευματική και πληρώνει την ύπαρξη εκείνων που Τον αγαπούν και του προσφέρουν τα προβλήματά τους, την οικογένεια τους, τον εαυτό τους τον ίδιο.
Ο Θεός μαζί σας.

Με αγάπη Χριστού,
Ο Μαδαγασκάρης Ιγνάτιος

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC