Αρχική > News > Ανακοίνωση τελέσεως Ιερού Σαρανταλείτουργου

Ανακοίνωση τελέσεως Ιερού Σαρανταλείτουργου

Στον ιερό Ναό μας από 15ης Νοεμβρίου 2010 έως 25 Δεκεμβρίου 2010 θα τελείται σε καθημερινή βάση το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Ώρα ενάρξεως 7:00π.μ. Τις καθημερινές ημέρες η Θεία Λειτουργία θα τελειώνει στις 8:15π.μ με 8:30π.μ, ενώ στις μεγάλες εορτές, μετά τις 9:15π.μ. Τις Κυριακές η Θεία Λειτουργία θα τελειώνει κανονικά στις 10:15π.μ. Για όσους επιθυμούν να προσέρχονται σε αυτές μπορούν να προετοιμάζονται με το μυστήριο της εξομολογήσεως για να μεταλαμβάνουν τακτικά.
Στο Ναό προσφέρουμε πρόσφορο, κατά προτίμηση ζυμωτό, κρασί, λάδι ελιάς, καρβουνάκια, θυμίαμα, λαμπάδες μελισσοκερένιες καθώς και τα ονόματά μας, υπέρ υγείας και υπερ αναπαύσεως.
Για το ιερό Σαρανταλείτουργο που θα τελείται στο ναό μας διανέμονται ειδικά έντυπα, τα οποία θα παραλάβετε από τους ιερείς του Ναού μας και τα οποία αφού συμπληρώσετε θα τα επιστρέψετε στους ιερείς προ της 14ης Νοεμβρίου για να μνημονεύονται τα ονόματα από την αρχή του Σαρανταλείτουργου. Στο Σαρανταλείτουργο μνημονεύονται ονόματα υπέρ υγείας και υπέρ αναπαύσεως.

Καλόν αγώνα και καλή πνευματική προετοιμασία
με ειλικρινή μετάνοια, συντριβή καρδίας, εξομολόγηση και
τακτική Θεία Μετάληψη.

Μετά πολλών ευχών και ευλογιών
Οι Ιερείς σας

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC