Αρχική > News > Βίντεο: «Πόσο καλά γνωρίζεις το παιδί σου;»

Βίντεο: «Πόσο καλά γνωρίζεις το παιδί σου;»Μία όμορφη ομιλία, γεμάτη δυνατά μηνύματα και θετικές σκέψεις για τα νιόπαντρα ζευγάρια και τους νέους γονείς[...]. Ο ομιλητής που καθήλωσε πεντακόσια και πλέον άτομα στο κατάμεστο ενοριακό κέντρο ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος, ο οποίος πραγματεύτηκε το επίκαιρο και διαχρονικό συνάμα θέμα: «Πόσο καλά γνωρίζεις το παιδί σου;». Μετά το πέρας της δίωρης και πλέον ομιλίας σθεναρά προβληματισμένο το ακροαματικό κοινό υπέβαλε ερωτήσεις στον Σεβασμιώτατο και αναπαύτηκε σύντομα από τις τεκμηριωμένες απαντήσεις. Παραθέτουμε κάποια ελάχιστα σημεία από την ομιλία του Σεβασμιωτάτου:
- Ο Θεός αγαπάει τα παιδιά μας πιο πολύ και από εμάς! Αφήστε τα να έχουν και να ζήσουν την ελευθερία τους!
- Στα πεθερικά μας οφείλουμε σεβασμό, οφείλουμε να τα λέμε μάνα-πατέρα, πήρες το δώρο και ξεχνάς τον δωροεδότη;
- Όπως φροντίζουμε και κάνουμε εμβόλια στα παιδιά μας για να σώσουμε το σώμα τους, έτσι πρέπει να τα πηγαίνουμε και στην Εκκλησία για να σώσουμε την ψυχή τους!
Τέλος την όμορφη ομιλία, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Μητροπόλεως μας, έκλεισε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος μετέφερε και πάλι τον θερμό χαιρετισμό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας ο οποίος μετέβη στο Ηράκλειο για εργασίες της Συνόδου, και ευχαρίστησε με λόγια θερμά το Σεβασμιώτατο που ο πνευματικός του λόγος σίγουρα αποτέλεσε φάρμακο ψυχής για όσους τον άκουσαν.

Πηγή: http://orthodoxopaidi.blogspot.com/
Tags:

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC