Αρχική > News > Δραστηριότητες Ενοριακής Νεανικής Εστίας 2017-2018

Δραστηριότητες Ενοριακής Νεανικής Εστίας 2017-2018

Όλες οι δραστηριότητες της Ενοριακής Νεανικής Εστίας ξεκινούν τον μήνα Οκτώβριο. Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του έτους 2017-2018 μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω αρχείο.
Ο αγιασμός όλων των δραστηριοτήτων θα λάβει χώρα την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Ναού της Υπαπαντής.

Επιπλέον μία νέα δραστηριότητα πραγματοποιείται στο ναό μας είναι το τμήμα Εκκλησιαστικής βυζαντινής μουσικής και στοιχεία παραδοσιακού τραγουδιού για προχωρημένους σπουδαστές

Υπεύθυνος: Συμεωνίδης Χάρης, Πρωτοψάλτης Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών.

Ο Πρωτοψάλτης του ναού μας, καθηγητής Ελληνικης παραδοσιακής και Βυζαντινής μουσικης στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου και καθηγητής βυζαντινής μουσικής στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών (όπου διδάσκει και μεταπτυχιακά τμήματα ψαλτικής τέχνης), θα παραδιδει μαθήματα που απευθύνονται σε προχωρημένους σπουδαστές αλλά και σε πτυχιούχους διπλωματούχους που επιθυμούν να εντρυφήσουν στην ψαλτική τέχνη, αλλα και στο παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι, με έμφαση στο σμυρνέικο και το μικρασιατικο. Όταν ο χρόνος κρίνεται κατάλληλος, οι μαθητές κατατάσσονται στην τάξη του κ. Συμεωνίδη στη σχολή της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ώστε να αποκτήσουν τίτλους σπουδών (πτυχίο ή δίπλωμα ιεροψάλτου). Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο στο "Αρχονταρίκι".

Πρώτη συνάντηση Σάββατο 7/10 ώρα 6:00 μμ
Συνημμένο: 

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC