Αρχική > News > Κουβεντιάζοντας για την οικογένεια και τα παιδιά

Κουβεντιάζοντας για την οικογένεια και τα παιδιάΕάν δεν διδάσκετε στα παιδιά σας να φοβούνται τον Θεό, ο διάβολος θα τους διδάξει να τον απορρίψουν και να τον μισούν.
Εάν δεν διδάσκετε τα παιδιά να πειθαρχούν το μυαλό τους, ο Διάβολος θα τους υποχρεώνει να σκέφτονται οτιδήποτε.
Εάν δεν διδάσκετε τα παιδιά να είναι "υπάκουοι στους γονείς τους, ο Διάβολος θα τους διδάξει να είναι αντάρτες που θα σπάσουν την καρδιά σας.
Εάν δεν διδάσκετε τα παιδιά να επιλέγουν προσεκτικά τους φίλους τους, ο διάβολος θα επιλέξει ευχαρίστως τους φίλους τους γι 'αυτούς.
Εάν δεν διδάσκετε στα παιδιά σας να ελέγχουν το σώμα τους, ο Διάβολος θα τους διδάξει πώς να τα κάνουν εργαλεία για σφοδρή επιθυμία.
Εάν δεν τους διδάσκετε να αγαπούν τη σύζυγό τους ή τον σύζυγό τους, ο Διάβολος θα τους διδάξει να καταστρέψουν τον γάμο τους και να είναι προδότες.
Αν δεν διδάξετε τα παιδιά σας να ακολουθήσουν τη γλώσσα τους, ο Διάβολος θα γεμίσει το στόμα τους με συκοφαντίες, ψέματα και βρωμιά.
Εάν δεν διδάσκετε τα παιδιά σας να εργάζονται σκληρά, ο διάβολος θα τους διδάξει να είναι τεμπέληδες και άχρηστοι.
Εάν δεν διδάσκετε στα παιδιά να διαθέτουν χρήματα, Ο διάβολος θα τους διδάξει να τους σπαταλήσουν και να γίνουν οφειλέτες.
Εάν δεν διδάσκετε στα παιδιά να αγαπούν τους συνανθρώπους τους, ο Διάβολος θα τους κάνει ερωτευμένους με τον εαυτό τους.
Tags:

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC