Αρχική > News > Μουσικοχορευτικά Δρώμενα στον Άγιο Ελευθέριο οδού Αχαρνών

Μουσικοχορευτικά Δρώμενα στον Άγιο Ελευθέριο οδού Αχαρνών

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 η Σχολή Παραδοσιακών Χορών του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών παρουσίασε Μουσικοχορευτικά Δρώμενα εμπνευσμένα από την ιστορική πορεία της πατρίδας μας. Από τα χρόνια της Οθωμανικής κυριαρχίας έως τα χρόνια της Μικρασιατικής καταστροφής, ο πόνος στις καρδιές των Ελλήνων έγινε τραγούδι, χορός, μοιρολόι, συνυφασμένο με τη ψυχική δύναμη και γενναιότητα των Ελλήνων.

Το κατάμεστο προαύλειο του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών έδειξε ότι οι Έλληνες δεν ξεχνάνε τις χαμένες πατρίδες και την ιστορία τους ό,τι κι αν συμβεί, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Τα εξαιρετικά χορευτικά δρώμενα υπό τις οδηγίες του υπεύθυνου Κωνσταντίνου Τσαμουρά, ξύπνησαν μνήμες και έφεραν συγκίνηση στους παρευρισκόμενους οι οποίοι στο τέλος της εκδήλωσης συμμετείχαν χορεύοντας μέχρι αργά το βράδυ...

Πολλές ευχαριστίες στον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού του Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών και Πρόεδρο της ΕΝΕ πρωτοπρεσβύτερο Θεμιστοκλή Χριστοδούλου, στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ν.Ε του Ιερού Ναού μας, τα μέλη του χορευτικού και στους ενορίτες που βοήθησαν με τον τρόπο που μπορούσε ο κάθε ένας.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό υλικό από την Εκδήλωση

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC