Αρχική > News > Νέα έκδοση του βιβλίου "Από Χορευτής...Μοναχός"

Νέα έκδοση του βιβλίου "Από Χορευτής...Μοναχός"

Κατόπιν παροτρύνσεων πολλών φίλων και αναγνωστών, προβαίνουμε στη γ έκδοση του βιβλίου μας "Από χορευτής μοναχός", υπό του Ορθοδόξου Ιεραποστολικού Σωματείου "Παναγία η Κοσμοσώτειρα" το οποίο και ανέλαβε το όλο εκδοτικό εγχείρημα καθώς και την διακίνησή του προς όφελος των Ιεραποστολικών σκοπών του.

Η μεταστροφή του ανθρώπου προς τον αληθινό Θεό αποτελεί αναμφίβολα ένα ύψιστο γεγονός, που χρειάζεται καταγραφή προκειμένου οι μη πιστεύοντες σε αυτόν να πιστέψουν ή μάλλον να υποψιασθούν ότι κάτι ανώτερο υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Ο π. Αλέξανδρος, ο από χορευτής μοναχός, αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα μεταστροφής. Ο π. Αλέξανδρος απαρνήθηκε όλα τα εγκόσμια, όλες τις "χαρές", του κοσμικού βίου, τις πολλές παρέες, τις πάμπολλες διαπροσωπικές σχέσεις και γνωριμίες, αυτές που το "σκουπίδι", το κάνουν να μοιάζει με "στολίδι" έστω και αν δεν το αξίζει. Αφηγείται ο ίδιος:

"Ζούσα θαυμάσια τη ζωή μου. Έκανα ό,τι ήθελα. Δεν είχα ανάγκη από τίποτε. Τα είχα όλα. Βέβαια έτσι νόμιζα! Κι όμως η ζωή μου ήταν γεμάτη άγχος, πίκρες, και προβλήματα. Από τότε που βρήκα το Θεό και Τον ακολούθησα και ζω πλέον μαζί Του, πίκρες και προβλήματα δεν υπάρχουν. Τι ευτυχία και τι χαρά νιώθεις όταν πραγματικά αισθανθείς το Θεό μέσα σου!... Μερικοί φίλοι και γνωστοί θα πούνε: "Μα πως έκανε ο άνθρωπος αυτός αυτή τη στροφή; Πώς εγκατέλειψε την πραγματική ζωή της διασκέδασης;" Και ίσως γελάσουν με όλα αυτά και διερωτηθούν και πάλι: "Μα είναι δυνατόν;" Ναι λέω πάλι, είναι δυνατόν...

Αλήθεια όταν εσείς διαβάσετε αυτό το βιβλίο και όλα όσα γράφονται μέσα σε αυτό, κάντε μια προσπάθεια και ακολουθείστε πραγματικά το Θεό. Και είμαι σίγουρος ότι θα νοιώσετε όπως ακριβώς το ίδιο, όπως αυτή τη στιγμή νοιώθω εγώ ο πρώην Νίκολσον και νυν μοναχός Αλέξανδρος. Θέλει τόλμη η προσπάθεια, αλλά αξίζει..."

To βιβλίο μπορείτε να το παραγγείλετε στέλνοντας email με τα στοιχεία σας και στο orthodox.missionaries@gmail.com

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC