Αρχική > News > Τομείς δραστηριοτήτων Εξωτερικής Ιεραποστολής

Τομείς δραστηριοτήτων Εξωτερικής Ιεραποστολής

1. ΤΟΜΕΑΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΝ

Μετάφραση των κειμένων της ιστοσελίδας μας ή του περιοδικού μας σε όποιες γλώσσες έχουμε τη δυνατότητα. Οι μεταφράσεις των κειμένων θα στέλνονται με e-mail στο πρόσωπο που χειρίζεται την ιστοσελίδα μας.

2. ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗΣ

α) Δακτυλογράφηση των κειμένων που προορίζονται για την ιστοσελίδα μας. Καλό θα ήταν τα πρόσωπα που θα αναλάβουν αυτό να γνωρίζουν καλά τα προγράμματα word, excel, internet, database.
β) Απομαγνητοφώνηση και δακτυλογράφηση των ομιλιών του π. Θεμιστοκλέους Χριστοδούλου.

3. ΤΟΜΕΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διάδοση του έργου της Ιεραποστολής μέσω του φυλλαδίου ή του περιοδικού και διακίνηση των βιβλίων που διαθέτει ο π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου για την Ιεραποστολή σε ομάδες εκτός της ενορίας (συγκεντρώσεις σε οικίες, επισκέψεις σε μοναστήρια κ.ο.κ)

4. ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΡΟΜΩΝ

Διοργάνωση εκδρομών (σε μοναστήρια, στα Ιεροσόλυμα κ.ο.κ) για την οικονομική ενίσχυση της Ιεραποστολής

5. ΤΟΜΕΑΣ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ

α) Aντιγραφές CD-DVD με ομιλίες του πατρός Θεμιστοκλέους Χριστοδούλου για την ενίσχυση της Ιεραποστολής και αρχειοθέτηση αυτών κατά θέμα, ημερομηνία, τόπο κλπ.
β) Μετατροπή ψηφιακού υλικού (ομιλίες, φωτογραφίες, ψηφιακές παρουσιάσεις) σε αρχεία προσβάσιμα από την ιστοσελίδα μας.
γ) Φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των εκδηλώσεων της ενορίας μας (ομιλίες, εκδρομές, συγκεντρώσεις κ.λ.π), προκειμένου να δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα ή το περιοδικό μας.

6. ΤΟΜΕΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

α) Οργάνωση εκδηλώσεων (δωροεκθέσεις, κ.ο.κ) που θα βοηθήσουν το έργο της Ιεραποστολής. π.χ. συντονισμό των προσώπων που θα συμμετέχουν σε αυτές εθελοντικά, εύρεση σχετικών προϊόντων για τις δωροεκθέσεις, συγκέντρωση του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.
β) Κατασκευές και χειροποίητα έργα που θα διατίθενται σε διάφορες εκδηλώσεις μας. π.χ κομποσχοίνια, εικονίτσες, κεριά, λαμπάδες και ό,τι άλλο μπορεί να χρησιμεύσει για την ενίσχυση του ιεραποστολικού έργου.

7. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

α) Συγγραφή των κειμένων που θα περιλαμβάνονται στην Ιστοσελίδα μας ή στο περιοδικό μας, προετοιμασία και παρουσίαση του φυλλαδίου-περιοδικού της ιεραποστολής.
β) Επιμέλεια και διόρθωση των κειμένων της ιστοσελίδας, του περιοδικού αλλά και των δακτυλογραφημένων ομιλιών.

8. ΤΟΜΕΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

Προσφορά φροντίδας σε φοιτητές ή μαθητές προερχόμενους από χώρες της Εξωτερικής Ιεραποστολής κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στη χώρα μας, οι οποίοι θα κατοικούν σε διαμέρισμα που θα έχει παραχωρηθεί από κάποιον ευλαβή πιστό.

9. ΤΟΜΕΑΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕΩΝ

Συγκέντρωση ειδικού κονδυλίου και δραστηριοποίηση γύρω από τις αποφυλακίσεις απόρων αδελφών μας στη Μαδαγασκάρη.

10. ΤΟΜΕΑΣ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ

Προσφορά οικονομικού βοηθήματος αλλά και των απαιτουμένων ειδών για τη βάπτιση συγκεκριμένων προσώπων που θα γίνουν νέα μέλη της Εκκλησίας μας.

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC