Αρχική > News > Φωτογραφικό υλικό από το πρόγραμμα επισκέψεων γερόντων

Φωτογραφικό υλικό από το πρόγραμμα επισκέψεων γερόντων

Την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώσαμε τις εκδηλώσεις στα δύο Γηροκομεία που επισκεπτόμαστε τόσο εξ’ αφορμής του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου όσο και των εκδηλώσεων για τον καλλωπισμό των γιαγιάδων μας, από κομμώτριες και πεντικιουρίστες της δράσης μας, αλλά και της ενοριακής μας εστίας εν γένει.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε λοιπόν στα παιδιά που συμμετείχαν στον εορτασμό της εθνικής μας επετείου της 25ης Μαρτίου και που ήταν (κατά αλφαβητική σειρά) οι:

1. Ντανίλα Κωνσταντίνος
2. Ντανίλα Παναγιώτης
3. Χριστοδούλου Γεώργιος
4. Χριστοδούλου Θεολόγος

Στις 23 και στις 24.3.2016 τα παιδιά αυτά επισκέφτηκαν στο πλαίσιο των Επισκέψεων Αγάπης το Γηροκομείο του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Στέγης Γερόντων Αγίου Γεωργίου Κυψέλης, μοίρασαν ελληνικές σημαίες, είπαν τον εθνικό ύμνο, ψαλμούς και τραγούδια, υπό τη συνοδεία ταμπουρά και έδωσαν τη δικιά τους νότα στην ημέρα αυτή.

Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κομμώτριες και πετικιουρίστες που με μεγάλο ζήλο και αγάπη αφιέρωσαν τα μοναδικά τους ρεπό (στις 28.3.2016 για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και στις 4.4.2016 για τη Στέγη Γερόντων Κυψέλης) μέσα στην εβδομάδα να κουρέψουν, να χτενίσουν και να φροντίσουν τα άκρα των γιαγιάδων και παππούδων μας. Οι κομμώτριες και οι πετικιουρίστες μας ήταν οι ακόλουθες (κατά αλφαβητική σειρά):

1. Αναστασοπούλου Παναγιώτα
2. Καρτσαγκούλη Αντιγόνη
3. Κατσίκαρη Νατάσα
4. Κούμπου Χαρίκλεια
5. Μπιθιζή Ευαγγελία
6. Τσαπανάκη Δέσποινα
7. Τσιγγάνου Χριστίνα

Θα δείτε και σεις από τις λίγες φωτογραφίες που σας επισυνάπτω την εξαιρετική δουλειά που κάνει η καθεμία στην ειδικότητά της.
Προσωπικά τις συστήνω όλες, ανεπιφύλακτα!
Επίσης ευχαριστούμε και τα μέλη της ομάδας μας, Ουρανία Ράπατα και τον Ηλία Τσιριμώκο που ανέλαβαν να φωτογραφίσουν τις εκδηλώσεις αυτές καθώς και την Βασιλική Αλέξια, Βασίλη Παπαγιάννη και Νεκτάριο Δεληγιάννη που ήταν οι εμψυχωτές μας με τους χορούς τους, τους ψαλμούς και τα τραγούδια τους, για εκείνες τις ημέρες.

Ένα ευχαριστώ τέλος και στις ομάδες που είχαν την προγραμματισμένη τους ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΓΑΠΗΣ που μας φιλοξένησαν στο πλαίσιο της Επίσκεψής τους.

Για τις εκδηλώσεις μας αυτές, πήραμε ειδική άδεια από τα γηροκομεία να φωτογραφίσουμε τις γιαγιάδες και έτσι έχουμε σήμερα αναμνηστικές φωτογραφίες από τα πρόσωπα που τόσο έχουμε αγαπήσει σε αυτό το πρώτο 6μηνο της δράσης μας.
Στα παρακάτω αρχεία επισυνάπτονται οι φωτογραφίες από τις δράσεις της ομάδας.

H υπεύθυνη του προγράμματος επισκέψεων γερόντων
κα Αργυρώ Μερκούρη

©2010 orthmad.gr | Web development by Integrated ITDC