Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση σας το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

Με τη χρέωση της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών/ χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής και του κωδικού της παραγγελίας σας με email

ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΚΟΣΜΟΣΩΤΕΙΡΑ
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR70 0172 0470 0050 4705 8989 406

Στις όλες τις τιμές που αναγράφονται συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%). Τέλος, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το Ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί το περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.